Contacte
 • Cercador
 • < Tornar al llistat

  EXPOSICIÓ ACTUAL ''QUÈ HI HA DARRERE L'AIXETA?''

  En aquesta exposició, inaugurada a mitjans de març de 2015, es tracta de mostrar, la tecnologia i l’equip humà que hi ha darrere l’aixeta per tal de portar aigua de la màxima qualitat a les llars (principalment), i alhora també fer una introducció a la tasca social (RSE) que estem duent a terme des de la Fundació Mina.

  1.- Es projecten dos vídeos, un que mostra el que hi ha darrere l’aixeta, conceptualment. I l’altre la tasca de Fundació Mina.
  2.- En una pantalla, guiat per un joystick, hi ha un recorregut virtual on recorrerem els espais o passos que segueix l’aigua des del riu fins a l’aixeta de les llars. Anirem veient el concepte de les instal·lacions i es mostren les característiques tècniques del què visitem.
  3.- Plafoneria. Un que exposa: Com ho fem? Amb una breu descripció de l’empresa, dels processos en general i de les etapes en particular (Captació, oxidació, floculació, filtració amb sorra, amb carbó, stripping, desinfecció amb clor i distribució), amb espai reservat per a l’explicació de l’analítica de l’aigua. I un de les actuacions de la Fundació.
  4.- I també una maqueta d’una aixeta gegant.

  Més informació per a visites i reserves per a grups en aquest enllaç

  Descarregar PDF