Contacte
 • Cercador
 •  

  L'ESPAI OBERT

  Ubicat al carrer del Nord, 81 de Terrassa, està especialment dissenyat per a fomentar el diàleg, el coneixement i la cultura a l’entorn d’un bé escàs i d’importància cabdal com és l’aigua, sent aquest el compost natural fonamental per a l’ésser humà.
   
  En aquest espai, amb diferents exposicions temporals i periòdiques, s’anirà apropant a la societat en general, a les més modernes tecnologies i mètodes d’anàlisi i de control de l’aigua amb les que està equipada la companyia. Aquestes exposicions estan adreçades al públic en general i poden resultar molt formatives per als més joves, ja que plantegen els temes de forma breu, divertida i innovadora.

   

  Aquest ESPAI OBERT, vol ser el resultat del compromís de Mina amb el seu conjunt de clients i ha d’esdevenir un punt de servei al ciutadà, a les escoles, institucions i de tothom qui vulgui apropar-se a aquest recurs essencial. Inaugurat el març de 2010, i remodelat recentment, està especialment dissenyat per apropar la societat en general, a les més modernes tecnologies i mètodes d’anàlisi i de control de l’aigua, amb les que està equipada la companyia. Eines amb capacitat de detectar un àtom entre un trilió, títol de la primera exposició temporal, o l’ADN, la molècula de la vida, la segona, o bé Què hi ha darrere l'aixeta? tema de l’exposició actual.
   
  Aquestes exposicions, d’entrada lliure i adreçades al públic en general, poden resultar molt formatives per als més joves, ja que plantegen els temes de forma breu i innovadora.